Opgericht,

Stichting Sham is officieel opgericht op 04 april 2016. We zijn een kleine stichting die zich bezig houdt met het inzamelen van kleding, schoenen, en textiel. Het idee van stichting SHAM is ontstaan, nadat uit eigen ervaring is gebleken dat er bij de grotere inzamelaars veel geld verloren gaat aan personeel, directeur, en onnodige kosten. Omdat wij klein zijn, en persoonsgericht sparen wij deze kosten uit, en kunnen wij meer geld schenken aan de goede doelen, en kunnen wij de inzamelaars, zoals bijvoorbeeld scholen en verzorgingstehuizen een financiĆ«le opkikker geven.Wij zijn van plan om de gebruikte kleding , schoenen en textiel in te zamelen op diverse locaties in Nederland. Dit kan bij scholen en verenigingen, maar ook bij bedrijven, gemeentes, zorgcentra of andere instellingen.